KWS

De verbindende factor. Dat is onze missie en ambitie. KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland en het op duurzame en veilige wijze samen brengen van mensen, bedrijven, overheden en andere stakeholders. Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar een weg aanleggen, dat is echt niet het enige wat we doen. Alle specialismes hebben we in huis, bij ons kun je alle kanten op.

De kracht van KWS zit hem in onze decentrale organisatie, dat maakt ons een unieke werkgever. Je vindt KWS en onze dochterbedrijven door het hele land, dicht bij jou én onze klanten. Ondernemen staat overal centraal. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie, dus die krijg je bij ons. Heb jij goede ideeën, dan ga je daarmee aan de slag. Want bij KWS willen we voorop lopen en marktleider blijven. Jij werkt bij ons dan ook met de modernste technieken. In grote, landelijke en innovatieve projecten.

Voorbeelden van projecten:

 • Protonde 
  De protonde is een prefab, modulaire rotonde die in twee dagen wordt aangelegd. De eerste protonde werd in september 2017 in Ermelo aangelegd. KWS is samen met Leicon en RvB Groep een samenwerkingsverband gestart omtrent deze duurzame kruispuntoplossing.
 • PlasticRoad
  PlasticRoad is een modulaire, circulaire en klimaatbestendige weg op basis van gerecycled plastic en een concept van KWS, Wavin en Total. In september vond de wereldprimeur van het eerste plastic fietspad plaats in Zwolle.
 • N18 - De Nieuwe Twenteroute
  Tussen Groenlo en Enschede realiseerde KWS, als onderdeel van bouwcombinatie Noaber18, de vernieuwde N18 waarbij het uitgangspunt was; zo min mogelijk hinder voor de omgeving. Op 2 mei 2018 werd de 27 kilometer lange nieuwe weg door Rijkswaterstaat opengesteld. Daarmee is voor KWS het 25-jarig onderhoudscontract ingegaan
  .

Meer weten over alle mooie projecten van KWS? Kijk op de website! 

www.kws.nl